Sarbatoarea Multumirii 2011

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Este al treilea an consecutiv, de cand Biserica Crestina Baptista ”Betania” din satul Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani sarbatoreste ZIUA MULTUMIRII (RECUNOSTINTEI). Este un prilej deosebit de a spune impreuna un ”multumesc frumos” lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile si purtarea Lui de grija fata de noi.

Am avut parte de un timp frumos si binecuvantat de Domnul. Serviciul de inchinare a inceput in jurul orei 10 dimineata si am terminat undeva pe la ora 17 dupa amiaza. Slujba propriu-zisa a tinut in jur de 3 ore iar dupa aceea am avut o masa de dragoste la care au participat toti cei prezenti la acest eveniment al bisericii locale.

Copiii bisericii locale, alaturi de invitatii nostri din Botosani si Dorohoi au slujit prin cantare, poezii si marturii personale iar Cuvantul Domnului a fost predicat de fratii Termen Ghita (Mlenauti) si Termen Remus (Dorohoi). Domnul i-a folosit in mod special iar cercetarea Cuvantului a fost o experienta reala traita de fiecare ascultator in parte.

Motto-ul acestui eveniment a fost desprins din textul care se gaseste in Deuteronom 8:10 – ”… cand vei manca si te vei satura, sa binecuvintezi pe Domnul, Dumnezeul tau …”  

Mai jos aveti un filmulet/pictorial legat de acest eveniment

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

kogalniceanu thansgiving 2011 by Motora Marius Nicolae

 Fotografii de la sarbatoarea multumirii 2011

(click AICI

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.