Easter 2014 – un proiect DEOSEBIT!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Nu am cuvintele necesare de a descrie bucuria pe care o avem în sufletele noastre referitor la această lucrare minunată. Este cel mai nou proiect al bisericii noastre, și suntem foarte bucuroși de faptul că a fost demarat cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

Toate surorile participante la această întâlnire s-au bucurat foarte mult de părtășia avută împreună și, de asemenea, de lucrurile minunate învățate din Cuvântul lui Dumnezeu. SLAVĂ DOMNULUI!

Cu ceva timp în urmă, Carmen le-a împărtășit surorilor despre acest proiect al bisericii noastre. Era pentru prim adată când au auzit despre așa ceva și erau tare nerăbdătoare să aibă loc întâlnirea. Deoarece am avut musafirii de Paști, am decis să avem prima întâlnire în săptămâna mare. Așa cum era de așteptat, nu am avut permisiunea de a participa la această întâlnire, în cele din urmă fusesem acceptat, doar ca și fotograf  🙂

Subiectul întâlnirii a fost UNITATE ÎN HRISTOS (ONENESS IN CHRIST). Nu există favoritism în familia Dumnezeu, în familiile noastre putem avea unele persoane preferate, dar în familia lui Dumnezeu nu există favoriți, toți suntem copii ai lui Dumnezeu, prin credință, nu datorită poziției, a unui titlu, sau prin mersul la biserică, doar prin credință. Toți cei care se încred în Dumnezeu, sunt bineveniți în familia LUI, prin credință. Nu există o altă posibilitate sau mijloc, numai prin credință.

Întâlnirea s-a încheiat cu un timp minunat la o masă de dragoste. Fiecare participant a primit din partea musafirilor noștri un ”cadou dulce și frumos”.

2.00 avg. rating (60% score) - 1 vote

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.