Ichimeni

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Satul Ichimeni este situat la aprox. 70 km de municipiul Botosani. Exista o singura cale de acces in sat, de pe drumul ce leaga orasul Saveni de comuna Avrameni, judetul Botosani ( este soseaua nationala ce duce spre frontiera de stat cu Republica Moldova de la Stanca Costesti ). Din satul Aurel Vlaicu, pe o distanta de 8 km prin mijlocul campului, ajungi in final la Ichimeni.

Satul este izolat, oamenii sunt extrem de saraci iar singura lor sursa de venit provine din agricultura si crestera animalelor. Alaturi de satele Adaseni, Zoitani, Panaitoaia, Timus, D.Cantemir, T.Vladimirescu si Aurel Vlaicu – satul Ichimeni apartine de comuna Avrameni, judetul Botosani. Dispune de o suprafata de 651 ha, are aprox. 89 de locuinte si aprox. 230 suflete care locuiesc in sat. Pe timp de ploaie, accesul in sat este cateodata extrem de greu.

Aici, prin harul Domnului, am deschis o adunare baptista impreuna cu fratii de la Kogalniceanu. Prima vizita in satul acesta am facut-o impreuna cu sotia, fr. Dan Andrei din Botosani si o familie din adunarea din Kogalniceanu. Initial, am fost primiti cu reticenta dar bunul Dumnezeu a lucrat si actualmente de bucuram de o lucrarea frumoasa, ce se desfasoara spre slava lui Dumnezeu.

Nu avem o cladire proprie a adunarii baptiste in satul acesta. Ne adunam in casa unei familii care face parte din adunarea noastra ( fam. Condurachi Gheorghe & Emilia ), dar nadajduim ca Domnul va lucra si ne vom bucura in final de o cladire proprie unde oamenii din sat sa aiba ocazia sa se inchine lui Dumnezeu si sa cunoasca mantuirea oferita de Dumnezeu tuturor oamenilor, prin pocainta si credinta in Domnul Isus Hristos.

Ma bucur tare mult de faptul ca fratii din Mihail Kogalniceanu au inteles importanta lucrarii din Ichimeni si in fiecare prima si a treia duminica din fiecare luna, doi frati merg sa ajute lucrarea Domnului de aici. Stiti ce este interesant? Adunarea din Kogalniceanu are doar 4 frati care slujesc la amvon, dintre care doi merg in misiune la Ichimeni. Slava lui Dumnezeu pentru astfel de lucrari ce se desfasoara spre slava si largirea Imparatiei Sale.

 

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.