Easter 2014 – lucrarea cu copiii bisericii

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

În săptămâna mare de dinaintea sărbătorii de Paște, am avut o altă lucrare cu copiii bisericii. Studiul biblic, rugăciunea, părtășia, cântare de laudă, creație biblică, diferite jocuri atractive și amuzante și la final, un prânz bun – au făcut din această întâlnire o activitate pe care n-o vor uita copiii mult timp de acum înainte. Toți copiii s-au bucurat foarte mult să fie împreună pentru câteva ore, fapt pentru care suntem recunoscători lui Dumnezeu.

Subiectul întâlnirii a avut la bază versetul biblic din 1 Samuel 16:7b – ”…Domnul nu Se uită la ce se uită omul; omul se uită la ceea ce izbeşte ochii, dar Domnul Se uită la inimă.”

Am început această lucrare la ora 1oAM și a durat până în jurul orelor 15:45PM. Desigur, cu toții am fost epuizați la finalul evenimentului, dar efortul a meritat. Bucuria și fericirea pe care le-am văzut pe fețele copiilor și adolescenților a fost o recompensă mare pentru noi și, de asemenea, dovada că lucrarea și-a atins scopul stabilit în urmă cu câteva săptămâni.

Întâlnirea a început cu o lecție biblică și un timp special de  rugăciune. Ne-am bucurat să vedem interesul lor de a învăța mai multe lucruri din Cuvântul lui Dumnezeu utile pentru creșterea lor spitiruală. Lucrul acesta a avut un impact deosebit asupra noastră și L-am binecuvântat pe Domnul pentru o astfel de atitudine față de Scriptură. Ne rugăm și suntem încrezători în puterea călăuzitoare a Duhului lui Dumnezeu care poate face ca sămânța Scripturii plantată îm mintea și sufletul lor să aibă un impact deosebit în viața lor pe viitor.

O parte esențială a acestei întâlnirii a fost timpul dedicat creației biblice (biblical art & craft activities). Toți copiii au primit diverse materiale, având sarcina să creeze anumite lucruri pentru ei, ca amintire de la această întâlnire: un coș mic, unde urmau să fie așezate câtevă ouă mici de ciocolată, o felicitare cu mesaj biblic, un biscuit pictat cu lucruri diferite …

 A FOST SUPERB!  Toți copiii s-au bucurat tare mult de această lucrare DEOSEBITĂ. Întâlnirea s-a încheiat în jurul orele 15.45PM cu un prânz bun. A fost atât de frumos să vedem întreg grupul de copii si adolescenti împreună, bucurându-se de masa de pranz pregătită pentru ei.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Update / Children’s Ministry (December 2, 2012)

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.