Sarbatoare la Sercani, Republica Moldova

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

O nouă călătorie misionară!
SERCANI, Republica Moldova / Noiembrie 2013

          Prin harul Domnului, la sfârșitul anului trecut ne-am întors din Republica Moldova. A fost minunat. Dumnezeu a lucrat în mod deosebit și pot spune că această nouă călătorie misionară a fost o reușită. Frații din Șercani s-au bucurat enorm de mult atunci când ne-au văzut alături de ei la această sărbătoare a bisericii lor. Alături de familia noastră, ne-am bucurat să-i avem alături de noi pe Simona și Dan GOLEA din Suceava (Biserica Baptistă ”Maranata” Suceava).

          Biserica din Șercani este, dacă pot spune așa, ”copil meu de suflet, în credință”. Am predicat de atâtea ori în satul acesta și acum după ani de zile văd dorința inimii mele împlinită în mod deosebit: o casă de rugăciune. Parte din persoanele cărora le-am predicat Evanghelia sunt acum în adunare, dornici de a-L slăvi pe Dumnezeu cu toată ființa lor. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i întărească în har și să le dea putere prin Duhul Sfânt să continue slujirea la care au fost chemați. Fie Numele Domnului binecuvântat.

          Suntem profund recunoscători lui Dumnezeu pentru toți aceia care ne-au sprijinit în rugăciune. Contează enorm de mult să știm că atunci când plecăm în lucrarea de misiune avem în spatele nostru credincioși care înalță rugăciunii către Dumnezeu. Succesul unei astfel de lucrări este comun și pentru toate experiențele trăite, spunem: Slăvit să fie Domnul!

           Nu știu în ce măsură voi mai avea ocazia să slujesc în Șercani. Personal mi-ar plăcea să merg la ei de două ori pe an să pot să le fiu de folos în lucrarea pe care au început-o spre slava lui Dumnezeu. Chiar dacă din punct de vedere financiar este un efort destul de mare, cred și nădăjduiesc în puterea lui Dumnezeu care poate să lucreze în vederea obținerii sprijinului de care avem nevoie pentru ca astfel de lucrări misionare să poată fi realizate pe viitor.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Slujire la Patrauti si Maritei (jud. Suceava)

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.