Predica expozitiva

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Predica expozitiva este recunoscuta drept cea mai buna metoda de raspandire a Cuvantului lui Dumnezeu printre oameni. Este o perla de mare valoare si profesorii de homiletica (arta predicarii) sublineaza intotdeauna acest fapt. Totusi, multi dintre acesti profesori stiu ca foarte putine predici de astazi mai pot fi numite predici expozitive.

Predica expozitiva sufera astazi, mai ales, din cauza neglijarii ei. Ea este neglijata, fiindca lucratorii n-au la dispozitie o metodologie adecvata. Cu alte cuvinte, predica expozitiva este dorita, dar nu multi stiu cum s-0 pregateasca.

Aceasta carte, Predica Expozitiva, a fost scrisa tocmai pentru a remedia acest neajuns si pentru a fi folosita in practica.  Acum, studentul isi va putea face propriul sau plan de lucru si va putea sa-si alcatuiasca propria predica. Va putea face lucrul acesta chiar in timpul studierii acestui curs biblic. Cursul acesta pune accentul pe metodologie. Este un ghid ce calauzeste studentul pas cu pas de-a lungul unui proces ce are ca finalitate realizarea predicilor expozitive.

Cursul acesta, de asemenea, il va ajuta pe student chiar si dupa parcurgerea lui. Manualul acesta de studiu individual poate fi o referinta in alcatuirea predicilor. Studentul poate reveni mereu la modelele, structurile si materialele necesare pentru alcatuirea unei predici. Ca manual de referinta, studentul va gasi in el si schite complete de predici. Le poate lua drept model pentru materialele de care are nevoie in alcatuirea unei predici. In plus, aceste schite il vor ajuta in realizarea unei serii de predici.

Dar, asta nu este tot. Folosind acest curs de studiu individual ca manual de referinta, studentul poate revedea pasii necesari explicarii unui pasaj biblic. Acesti pasi il vor putea ajuta si in expunerea sa din cadrul predicii. Mai mult, el poate gasiun mod de realizare a unui calendar de predici. Deci, cu o metodologie adecvata, cu modele de predici, sugestii pentru serii de predici si ajutor in interpretare, cursantul va fi mult mai bine pregatit pentru a sluji in cadrul Imparatiei lui Dumnezeu, prin predicarea Cuvantului divin.

Manualul de studiu prezentat mai sus este realizat in asa fel incat sa poate fi usor de asimilat. El este adaptat nevoilor pastorilor, studentilor la teologie si celor care doresc sa dobandeasca o educatie religioasa dupa ce au absolvit si alte scoli laice.

Pretul acestui curs biblic este de 50 lei + cheltuieli postale. Este editat de catre International Correspondence Institute – Brussels, Belgium ( acelasi institut prin corespondenta care a editat cursurile biblice “Galateni si Romani”, “Studiul Noului Testament – manualul de studiu” si “Calatorie prin Vechiul Testament – manualul de studiu” —- cursuri folosite in prezent de catre BEE International ).

Cei care sunt interesati sa cumpere un exemplar, pot folosi formularul de comanda de mai jos sau sa scrie un e-mail la adresa: scoalabiblicaprincorespondenta@yahoo.com

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Un Moment Special!

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.