Pastor DAN BOINGEANU la Mihail Kogalniceanu

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

In saptamana patimilor, adunarea baptista din satul Mihail Kogalniceanu, jud. Botosani a avut o deosebita placere de a-l avea alaturi de ei la inchinare pe fr. pastor DAN BOINGEANU – pastor al Bisericii Baptiste ”Maranata” Suceava si presedintele Comunitatii Crestine Baptiste Suceava. De cateva ori am planificat o astfel de intalnire, insa din diferite motive nu s-a putut realiza. In saptamana patimilor, intr-o miercuri dimineata incepand cu orele 11, am avut harul sa fim impreuna in inchinare si slujire alaturi de credinciosii din Mihail Kogalniceanu, jud. Botosani.

Copiii bisericii, credinciosii din adunarea locala si fratii de la Ichimeni au slujit prin cantare, poezie, psalmii … am avut parte de o atmosfera deosebita, iar mesajul transmis a avut un impact deosebit asupra fiecarui credincios prezent la inchinare impreuna cu noi.

Mesajul fr. DAN BOINGEANU a avut la baza textul din Luca 23:26-43, subiectul fiind o provocare pentru toti sa ne gandim la evenimentele ce au avut loc in saptamana patimilor: DE CE SAPTAMANA PATIMILOR ESTE, INTR-ADEVAR, MARE? Fiecare credincios prezent alaturi de noi la inchinare a fost, intr-adevar, cercetat prin mesajul transmis si motivat sa traiasca in continuare alaturi de Domnul si Cuvantul lui pana la sfarsitul vietii.

Il slavim pe Domnul pentru oportunitatea de a-l avea impreuna cu noi la Mihail Kogalniceanu pe fr. pastor DAN BOINGEANU. Ne rugam Domnului ca binecuvantarea si calauzirea Lui sa fie peste el si lucrarea pe care o face alaturi de fratii de la Maranata si in cadrul Comunitatii Crestine Baptiste Suceava.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.