Binecuvantare – Daniel Condurachi

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Prin harul Domnului, pe data de 22.04.2011 am avut o slujba speciala de binecuvantare in cadrul Bisericii Crestine Baptiste ”Betania” din Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani. O familie tanara din satul Ichimeni (un sat aflat la o distanta de 7 km de Mihail Kogalniceanu) au adus copilasul lor – Daniel Condurachi, la adunare pentru binecuvantare. Este al treilea copil pe care Dumnezeu il daruieste acestei familii, si ne bucuram tare mult de faptul ca au dorinta de a-L sluji pe Domnulul, cu credinciosie si scumpatate.

Anul trecut, Corina l-a marturisit pe Domnul Isus Hristos in apa botezului cu ocazia sarbatorii nasterii Mantuitorului. Sotul, Benone, este hotarat pentru Domnul, urmand sa implineasca si el acesta porunca divina (Matei 28:18-20). Am folosit acest prilej pentru a rosti o rugaciune de binecuvantare si pentru intreaga familie, nu doar pentru micutul Daniel Condurachi. Chiar daca sunt saraci din punct de vedere material, ne bucuram ca sunt bogati sufleteste, avandu-L pe Hristos Domnul la carma vietii lor de familie.

Rugati-va pentru familia lor. Sunt la inceput de drum in ce priveste viata de credinta si de slujire si au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.