O slujire cu caracter special

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Saptamana trecuta ( vineri, 20 Aprilie 2012 ) am avut, prin harul Domnului, o slujire deosebita cu copiii si adolescentii din zona Mihail Kogalniceanu, jud. Botosani. Intalnirea a inceput in jurul orei 11 dimineata si s-a terminat undeva in jurul orele 17.45 dupa amiaza. Chiar daca la finalul intalnirii am fost epuizati cu totii, credem ca un astfel de efort s-a meritat.

Bunul Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un grup de 40 copii si adolescenti din zona Mihail Kogalniceanu (un sat aflat la aprox. 60 km de Botosani, pe drumul care merge spre Radauti Prut – Lipcani / frontiera cu Republica Moldova). Ne-am bucurat sa avem copii si adolescenti din Mihail Kogalniceanu, Ichimeni, Cotusca, Nichiteni, Botosani (2 lideri folositi in cadrul acestui proiect – Emy & Dana Mindii) si un adolescent din Pascani, jud. Iasi.

Studiul biblic, rugaciunea, cantarile de lauda, sectiunea de creatie biblica (art & craft section), diferite jocuri atractive, un concurs de cunostinte biblice, vizionarea filmuletului: povestea celor trei copaci – au fost cateva din ingredientele care au dat valoare si frumusete acestei intalniri cu caracter special. Binenteles, nu a lipsit masa de pranz, o mare binecuvantare pentru copiii prezenti la aceasta intalnire avut-o spre gloria lui Dumnezeu.

Nu este prima data cand avem astfel de proiecte cu copiii si adolecentii. In trecut, bunul Dumnezeu ne-a mai binecuvantat cu astfel de evenimente care sunt ”gustate” de copiii, ceea ce ne-a dat o motivatie in plus de a avea aceasta lucrare in vacanta de Pasti.

Il slavim pe Dumnezeu pentru sprijin, ajutor, calauzire, protectie … am fost, intr-adevar, binecuvantati de El si ne bucuram pentru daruirea, interesul si pasiunea de care au dat dovada toti copiii si adolescentii invitati sa vina alaturi de noi in cadrul acestui proiect cu caracter special.

Mai jos, aveti un filmulet/pictorial cu imagini de la acest eveniment

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

AICI puteti vedea cateva fotografii de la acest eveniment cu caracter special, iar mai jos sunt inregistrate doua cantari de lauda invatate la aceasta intalnire cu copiii si adolescentii.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.