Literatura crestina

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Şcoala Biblică prin Corespondenţă “Vestea Bună” Botoşani dispune de un sistem de distribuire a cursurilor existente la nivelul avansat de studiu, respectiv programele “Viaţa Creştină” şi “Slujirea Creştină”. Cei care doresc să aibă în biblioteca lor anumite cărţi, fără să fie interesaţi în obţinerea acreditării finale din partea Institutului Internaţional prin Corespondenţă, pot comanda on-line iar noi le vom expedia în cel mai scurt timp posibil.

Este bine de ştiut faptul că expedierea cărţilor se va face în sistem ramburs ( plata se realizează la ridicarea coletului, iar cheltuielile postale sunt suportate de catre destinatar ) iar contravaloarea cărţilor se va face prin donaţie către biroul ICI România. Pentru orice carte/curs expediat, misiunea noastră va elibera o chitanţă prin care se confirmă donaţia către biroul naţional ICI România.

Comanda poate fi realizată online, în scris folosind adresa de corespondenţă a misiunii (adresa o găsiţi la pagina “contact us”) sau prin e-mail la urmatoarele adrese:

misiuneacrestinaandrei_ro@yahoo.com – misiuneacrestinaandrei@gmail.com

Ne-ar fi de mare folos dacă ne-aţi transmite corect: numele şi prenumele, adresa completă, un număr de telefon pentru contact, numărul de cursuri solicitate şi specificaţia clară a numelui care urmează a fi trecut pe chitanţă.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

    


Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Elemente de comanda
Seria Viata CrestinaSeria Slujirea CrestinaPredica expozitiva

Prioritate

Alte comentarii

Introduceti textul din imaginea de mai jos
captcha

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.