Acasa

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.


Sunteți pe prima pagina a blogului, o pagină care, după cum puteți vedea, nu vă oferă prea multe informații.


Vă invit să mergeți la “Articole recente” ca să puteți vedea articolele postate recent pe blog. După citire, mi-ar face o deosebită plăcere dacă ați scrie un comentariu sau vreo sugestie referitor la subiectul respectiv (nu vor fi aprobate comentariile răutacioase, cele care nu au legătură cu subiectul respectiv sau cele care nu au un limbaj corespunzător un blog cu conținut creștinesc).

La “Categorii” puteți observa toate categoriile care conțin diferite postări de pe blog. La “Top Posts” puteti vedea un “clasament” al celor mai citite “post”-uri iar la “Links” aveți adresele altor bloguri interesante.

La “Comentarii recente” puteți să citiți gândurile celor care au vizitat blogul și au avut bunăvoința de a lăsa un gând sau un comentariu ( nu vor fi postate pe blog comentariile răutăcioase, cele care nu au legătură cu subiectul respectiv, cele care nu conțin un limbaj corespunzător unui blog creștin, … ).

Niciodată nu vor fi postate pe blog:

  • Comentariile care nu au legătură cu subiectul;
  • Limbajul necorespunzător unui blog cu conţinut creştin;
  • comentariile rautacioase;
  • comentariile destinate atacului la persoana;  … Imi asum deplina libertate de a şterge comentariile pe care le consider inadecvate.  Vă mulţumesc pentru înţelegere!

Permit preluarea articolelor de pe blog dar am rugămintea sa fie specificată sursa în mod clar și explicit. Când va fi specificată sursa, am rugămintea să fie adăugat un link care să trimită cititorii direct la sursa informației.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.


Unele articolele postate pe blog provin din surse diferite, nu sunt produsul “transpirației” mele. Am găsit de cuvință să le introduc aici, în diferite categorii, întrucat o parte din vizitatorii mei n-au acces la aceste informații.

Scrie un gând sau un mesaj în cartea de oaspeţi, înainte de a părăsi blogul. Aş aprecia foarte mult gestul tău. Apasă aici pentru a ajunge la Questbook.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Salutul meu pentru vizitatorii blogului:

”… dar voi, prea iubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră prea sfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru ISUS HRISTOS pentru viaţa veşnică …” – Sfânta Scriptură – Iuda 20, 21


Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.