Un Moment Special!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Duminica trecută (20.07.2014) am avut plăcerea de a acorda primele certificate de studiu grupei de adolescenți din biserica noastră la finalizarea cursului biblic intitulat ”Noua Viață în Hristos”. După 9 luni de studiu intensiv și întâlniri periodice de aprofundare a cunoștințelor biblice acumulate, a venit momentul mult așteptat: primirea certificatelor de studiu. Mă bucur pentru fiecare dintre ei și, de asemenea, pentru perseverența și seriozitatea de care au dat dovadă pe parcursul procesului educațional.

Iată câteva dintre lecțiile studiate în cadrul acestui curs biblic: cum arată Dumnezeu şi cine este El, cum a intrat păcatul în lume, problemele oamenilor şi soluţia lui Dumnezeu, este într-adevăr ISUS HRISTOS, Dumnezeu?, moartea lui ISUS HRISTOS, învierea lui ISUS HRISTOS, ce trebuie să fac pentru a fi mântuit?, cum pot să ştiu că sunt salvat?, calea spre victorie, ISUS HRISTOS va reveni, patru lucruri pe care Dumnezeu vrea să le cunoşti.

Din toamnă, urmează celălalt curs din programa de bază: ”Viața Creștină Practică”. Iată câteva dintre lecâiile ce urmează a fi studiate: fapte-credinţă-sentimente, cum poţi fi sigur că eşti salvat, cea mai bună alegere, cum să învingi sentimentele de inferioritate, învăţând să mă accept pe mine însumi, de ce Hristos nu este real pentru mine, cum să dobândeşti un cuget curat, disciplina lui Dumnezeu, autoritatea lui Dumnezeu, autoritatea delegată a lui Dumnezeu, pedeapsa lui Dumnezeu, cum să ne înţelegem sentimentele noastre cele mai profunde, să învăţăm să fim mulţumiţi, cum să tratăm mânia şi supărarea, reacţie şi resentimente, cum să clădim relaţii sănătoase, iubiţi-vă unii pe alţii, cum să ne administrăm finanţele, jaloanele stabilite de Dumnezeu pentru dărnicie, secretul vieţii fericite a unui creştin, etc. 

Avem nevoie de sprijinul vostru în rugăciune pentru o astfel de lucrare de ucenicizare. Mai multe fotografii de la întâlnirile de studiu – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201299777394002.1073741838.1159613522&type=1&l=ea28d753d5

(scuze pentru calitatea fotografiilor. aparatul foto s-a stricat și trebuia să folosim un telefon mobil).

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

O lucrare DEOSEBITĂ!

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.