Graduare – promotia 2012

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Conform parteneriatului dintre școala biblică și partenerii săi educaționali, Source of Light International Schools Ministries/Source of Light Europe Schools & Global University/ICI România, Școala Biblică prin Corespondență ”VESTEA BUNĂ” Botoșani a avut deosebita plăcere să ofere unui grup de 14 studenti – promotia 2012, diploma de studii biblice cu profilul (specializarea) Educatie & Slujire Crestina.

După 8 semestre de studiu intensiv, parcurgerea și finalizarea cu succes a cursurilor din programa de bază și avansată propusă de către școala noastră biblică prin corespondență, susținerea și promovarea cu succes a examenului final din Octombrie 2011, toti studentii implicati in cadrul acestui proiect de natura educationala au avut satisfactia de a incheia un ciclu educational inceput in toamna anului 2008. Ne bucuram pentru lucrul acesta si il slavim pe Dumnezeu pentru aceasta oportunitate de a studia Cuvantul lui Dumnezeu prin corespondenta.

Alaturi de grupa de studiu Botosani, am avut studenti din diferite locatii din Romania care au fost gata sa plateasca pretul si efortul educatiei biblice prin corespondenta. Unii, din motive financiare,  au absolvit doar nivelul de baza propus de scoala noastra biblica prin corespondenta. Altii, au parcurs cu succes ambele programe de studiu iar satisfactia a fost pe masura. La sfarsitul lunii Mai 2012 am avut graduarea pentru grupa de studiu Botosani iar studentii din tara au primit diplomele prin posta (diploma din partea scolii noastre si certificatul de absolvire din partea Global University/ICI Romania).

Il slavim pe bunul Dumnezeu pentru acest proiect educational. Cu ajutorul Lui, am inceput o noua serie si dupa trei ani de studiu vom avea o alta oportunitate de a vedea altii lucratori echipati corespunzator gata sa se implice in lucrarea de slujire in cadrul bisericilor locale din Romania.

Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze lucrarea/proiectul acesta educational.

bible-school-graduation-2012

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Un Moment Special!

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.