Multumesc frumos!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Duminica, 11 Septembrie 2011, am avut la Ichimeni, judetul Botosani un serviciu de evanghelizare in aer liber, organizat in curtea locuintei unde au loc intalnirile de inchinare ale bisericii baptiste din satul acesta. Am avut parte de o lucrare deosebita, intr-adevar binecuvantata de Domnul.

Au fost alaturi de noi oaspeti din Mihail Kogalniceanu, Botosani, Suceava, Vladeni si Ipotesti. Copiii bisericii din Mihail Kogalniceanu si cei din Ichimeni au slujit prin cantare de lauda, fr. Gica Savencu din Botosani a recitat cateva poezii deosebite spre slava lui Dumnezeu iar familia Golea din Suceava (biserica crestina baptista ”Maranata”) a condus intreaga asistenta in inchinare prin lauda la adresa lui Dumnezeu. Sunt profund recunoscator Domnului pentru toti cei care au slujit cu ocazia acestui eveniment de natura evanghelistica.

Fr. Viorel Candrianu, pastorul bisericii baptiste ”Betel” din Ipotesti, Suceava a predicat Cuvantul lui Dumnezeu – pilda celor poftiti la cina (Luca 14:15-24). Calauzit de Duhul Domnului, fr. Viorel a aratat anumite motive pe care le adopta oamenii in refuzul de a raspunde pozitiv dragostei si indurarii lui Dumnezeu. Chiar daca unii oameni din sat au marturisit ca ”suntem de-ai lui Iuda”, adica tradatori de Dumnezeu (Doamne, iarta-i ca nu stiu ce spun), au fost suflete cercetate de Cuvantul Domnului, care au luat hotarari noi pentru Dumnezeu si Imparatia Lui.

Va multumim pentru sprijinul vostru in rugaciune. Avem nevoie in continuare de rugaciunile voastre, pentru ca lucrarea Evangheliei din nordul Moldovei sa prospere din ce in ce mai mult iar sufletele celor care Il cauta cu adevarat pe Domnul sa fie patrunse de puterea Evangheliei lui Hristos.

Cateva fotografii de la acest eveniment (AICI):

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Your ads will be inserted here byEasy Plugin for AdSense.Please go to the plugin admin ...

Leave a Reply

This function has been disabled for Motora Marius Nicolae.