Binecuvantare – Daniel Condurachi

Prin harul Domnului, pe data de 22.04.2011 am avut o slujba speciala de binecuvantare in cadrul Bisericii Crestine Baptiste ”Betania” din Mihail Kogalniceanu, judetul Botosani. O familie tanara din satul Ichimeni (un sat aflat la o distanta de 7 km de Mihail Kogalniceanu) au adus copilasul lor – Daniel Condurachi, la adunare pentru binecuvantare. Este al treilea copil pe care Dumnezeu il daruieste acestei familii, si ne bucuram tare mult de faptul ca au dorinta de a-L sluji pe Domnulul, cu credinciosie si scumpatate.

Anul trecut, Corina l-a marturisit pe Domnul Isus Hristos in apa botezului cu ocazia sarbatorii nasterii Mantuitorului. Sotul, Benone, este hotarat pentru Domnul, urmand sa implineasca si el acesta porunca divina (Matei 28:18-20). Am folosit acest prilej pentru a rosti o rugaciune de binecuvantare si pentru intreaga familie, nu doar pentru micutul Daniel Condurachi. Chiar daca sunt saraci din punct de vedere material, ne bucuram ca sunt bogati sufleteste, avandu-L pe Hristos Domnul la carma vietii lor de familie.

Rugati-va pentru familia lor. Sunt la inceput de drum in ce priveste viata de credinta si de slujire si au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Check Also

Negative postate pe Facebook

Mai jos aveți câteva negative postate pe pagina de Facebook / Aranjamente muzicale pentru bisericile ...

Leave a Reply